Полезни съвети при купуване в интернет

Полезни съвети
при купуване на
услуги и продукти в интернет

Полезни съвети

Полезни съвети

1. Полезни съвети за минимална предпазливост:

– сайтът задължително трябва да Ви вдъхва доверие още при първото впечатление. Още при първото Ваше посещение, когато за първи път го виждате, той трябва да привлече доверието Ви;
– на страницата за „контакти“ да е има попълнени всички задължителни изисквания за онлайн търговия;
– да има SSL сертификат. Без този сертификат Вашите лични данни са незащитени, а Вие доброволно ставате непредпазлив съучастник при евентуална хакерска атака.

2. Полезни съвети за отличителни знаци за „перфектна репутация“:

– потърсете в различни форуми какви отзиви споделят потребителите. Отзивите трябва да са смесени. Да има положителни и отрицателни мнения. Защото няма идеално (онлайн) пазаруване. Винаги има грешки и винаги трябва да търсите как са отстранени/поправе тези грешки!
– прочетете много внимателно страниците, които описват правилата за рекламация и за гаранция за коректни търговски взаимоотношения с Вас. Те трябва да са точни и ясни. Да не са „подробни“ т.е. да не са само, колкото да ги има и да не Ви „успиват“. Успиването е законна манипулация. Тя се прави с цел несъзнателно да пропуснете да се договорите за по-изгодни за Вас условия.
– декларация за „администратор на лични данни“. Когато давате Вашите лични данни (име, телефон, имейл, данните от Вашата карта) Вие трябва да сте уведомени, че се спазва ЗЗЛД.
– при пазаруване от онлайн магазин търсете да видите „MasterCard SecureCode“ и „Verified by Visa„. Наличието на тези отличителни знаци Ви гарантира, че търговецът участва в съответните програми. Така Ви се гарантира защита от кражба на чувстителни данни.

3. Полезни съвети за паролите:

– никога, никога, наистина никога не предоставяйте паролите си по имейла и/или по телефона! Защото това е един от най-лесните начини за „пробив“ и съответно за извършване на кибер престъпление.
– не казвайте Вашия ПИН/ПУК – нито паролата, нито ПИН-ът, нито тайният отговор за възстановяване на загубена парола са необходими за извършването на онлайн транзакция.
– никога не отговаряйте на (съмнителни) имейли, които искат да им изпратите Вашите лични данни и/или Финансова информация относно Вашата карта. Бъдете внимателни за „Фишинг“ атака и/или други хакерски опити за измама. Кибер престъпленията тъпърва ще се превръщат в „най-големия бич, който тормози човечеството“.

Редакция на моя акаунт – Лични данни

Редакция на моя акаунт

Редакция на моя акаунт във WordPress

Редакция на моя акаунт във WordPress

Редактиране на информацията в профила ви в „УайзМанКАкс“ ЕООД:

1. Изгубена или забравена парола.
Идете на станицата за „Загубена парола“ и там Въведете своето потребителско име или имейл адрес. Изпълнете инструкциите на екрана и направете промяна на паролата Ви. Запишете новата парола на сигурно място.

2. Редактиране на Профил.
2.1. Промяна на потребителското ви име – Потребителското име, по дифолт, не може да бъде променяно. Не се препоръчва „хакване“ на сайта Ви.
2.2. Промяна на имейл адреса и други лични настройки: Идете на страницата на „Моят профил„. Прочетете внимателно, една по една, инструкциите и актуализиранйте старата информация с нова.

3. Изисквания за имейл адреса – да бъде реален, съществуващ имейл адрес, на който ще получавате информация. Препоръчително е, имейл адресът Ви, да бъде професионален и да изглежда ето така: my.email@mydomain.com

Афилиейт програма

Афилиейт програма
Партньорска Програма

Афилиейт програма

Афилиейт програма

I. Как работи афилиейт програмата?

1. Афилиейтът е технология, с чиято помощ ще увеличите приходите си и ще монетизирате сайта си. Това е платформа за афилиейт маркетинг (инструмент, базиран на постигнати резултати).

Всичко това предполага съществуването на три ключови фигури:
– Рекламодател – този, който желае неговите услуги и продукти да бъдат рекламирани.
– Афилиат – този, който промотира т.е. рекламира услугите и продуктите на рекламодателя.
– Потребител – този, който посещава и извършва определено действие на уебсайта на рекламодателя въз основа на промотирането, извършено от афилиата.

Общото на тези три фигури е използването на софтуерен инструмент, който съгласува рекламирането и гарантира, че Афилиатът ще получи монетизация на сайта си.

2. Свържете се с нас чрез изпращане на имейл до нас. В този имейл Вие трябва да предоставите Ваши лични данни. Следва разглеждане и одобряване на кандидатура Ви за наш афилиейт партньор. При одобрение, ние ще Ви дадем достъп до нашата система и ще Ви изпратим HTML код, който трябва да поставите на сайта си.
Целта на този код е да промотирате нашите услуги и продукти. Така Вие ще се сдобиете със зелена „УайзМанКАкс“ карта, в която ще събирате Вашите комисиони за постигнатите резултати от Вас.

3. Минималната сума, която се изплаща със зелена „УайзМанКАкс“ карта на афилиейт партньорите е натрупана сметка от 100.00 лв. /сто лева/ приход. Когато достигнете до тази сума, Вие можете да поискате изплащането й по банков път.

Стъпки за кандидатстване

Стъпки за кандидатстване

II. Стъпки за кандидатстване:

1. Сложите банер на сайта си.
Изпратете ни имейл и очаквайте да получите HTML код, който трябва да сложите на Вашия сайт. Преди всичко трябва да имате администраторски права над сайта си. Иначе няма да имате възможност да сложите кода.

2. Потребителят посетил сайта Ви клика на банера.
Банерът трябва да е сложен на лесно достъпно място. Да не е модифициран ,а да е в оригиналният му вид (код), който сте получили.

3. Потребителят се запознава с нашите услуги, които Вие сте рекламирали и поръчва от тях.

4. Ние Ви плащаме 30% от закупената т.е. платената услуга, която сте рекламирали.
Точно така! За всяка една поръчка направена от потребител дошъл от Вашия сайт, Вие ще получите 30% от нейната стойност. По този начин Вие ще увеличите приходите си и ще монетизирате сайта си.

Доставка и транспорт

Доставка и транспорт

Доставка и транспорт

Доставка и транспорт

За да осигурим едно изключително удобство на всички клиенти на „УайзМанКАкс“ ЕООД, бърза, безплатна и коректна доставка на направената поръчка, Ние предлагаме богат избор на различни варианти на доставка.

Варианти на доставка на поръчката Ви:

1. С куриерска фирма:
1.1. „Спиди„.
1.2. „Еконт„.
1.3. „Европът„.
1.4. „Д и Д Експрес„.
1.5. „Рапидо Експрес„.
1.6. „M&BM Express„.

Една част от поръчките, които са направени от потребителите се доставят чрез използването на услугите на куриерска фирма. Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане.

Срок на доставка:
Стандартния срок на доставка е 2-3 работни дни. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка. Трябва да имате предвид, че поръчки които са направени след 15:00 часа за деня се обработват на следващия работен ден. Поръчки, които са направени през официалните почивни дни (събота, неделя и официалните празници) се обработват в първия работен ден за седмицата (най-често това е понеделник).

При доставка с куриер в деня на доставка ще получите SMS от куриера. Клиентът, при стандартна доставка, има възможност на предварителен преглед на съдържанието на пратката и едва след това да заплати на куриера.

2. Лично от офиса на фирмата: След предварително уговорена с Вас среща за ден и час, Вие можете да посетите офиса ни и лично да си получите поръчката. Носете документ засамоличност.

3. „Електронна“ доставка: Тъй-като услугите и поръчките са предимно софтуер, Вие можете да укажете имейл (или друг е-вариант), където да Ви изпратим е-документите. Вие поемате отговорност това да е „секурити“ онлайн доставка. „УайзМанКАкс“ ЕООД не носи отговорност, ако Вие пожелаете да си получите доставката използвайки компроментиран доставчик на е-услуги.

Забележка:
Детайлите по отношение на доставката не представляват договорно задължение от страна на „УайзМанКАкс“ ЕООД за извършването на съответната доставка на конкретна дата и час. Съответно клиентът няма право да търси и изисква каквото и да е обезщетение в случай, че обявените дата и час не бъдат спазени.

Политика по качество

Политика по качество
(Наръчник/Пътеводител за
осигуряване на високо качество)

Политика по качество

Политика по качество

„УайзМанКАкс“ ЕООД има, честа и удоволствието, да декларира Политиката си за управление по качество, която публично се огласява, разбира, прилага и поддържа от всички настоящи (и бъдещи) служители на фирмата.

Политика по качество:

Настоящата политика е изцяло насочена към пълното удовлетворяване на очакванията и изискванията на клиентите ни при изработката, поддръжката и всичко останало свързано със Сайтаджийството.

В нашата работа, с клиентите ни, ние целим да прилагане възможно най-високите стандарти по отношение качеството на предоставяните от нас услуги, а също така и безупречна коректност в деловите ни взаимоотношения.

„УайзМанКАкс“ ЕООД иска, като доказателство за нашия морал и професионализъм, както и за поддържане на висока репутация пред клиенти ни, да гарантираме следното:

1. Нашите услуги и продукти се разработват с помощта на съвременни технологии.

2. Предоставяме масимална информираност на потребителите за всички водове условия, гаранции и цени на нашите услуги и продукти.

3. Имаме внедрен, доказан във времето, системен контрол за ефективност и използваемост на нашите услуги и продукти, а също така и за тяхната пригодност да удовлетворят напълно изискванията и очакванията на потребителите.

4. Избягваме да допускаме възникване на конфликт на интереси.

5. Притежаваме уникалност и унифицираност на поставените мисия, цели и вътрешно фирмените правила на „УайзМанКАкс” ЕООД.

6. Имаме система за регистриране и своевременно бързо реагиране за отстраняване на нежелани несъотвествия и грешки, а също така и за редовно прилагане на превантивни и коригиращи, целенасочени действия.

7. Система за вътрешно-външна фирмена отчетност и контрол на високо равнище.

8. Качествено и периодично обучение на служителите, стажантите и контрагентите, като осигуряваме възможности за професионално развитие и усъвършенстване.

9. Разработваме анкети за допитване за желанията и потребностите на потребителите.

10. Осигуряваме непрекъснато подобряване на качеството на услугите и продуктите чрез редовни вътрешни проверки по квалифицирана одиторска методология.

Политика по качеството на софтуерна фирма

Политика по качеството на софтуерна фирма

Принципи за осигуряване на качеството и ЗБУТ:

11. Опазването на Ноу-Хау-то, търговската марка, фирмената тайна и етиката на обслужване в „УайзМанКАкс” ЕООД се съблюдават строго. Всякаква информация и данни за нашите клиенти се третират от нас като поверителни и не се предават на трети лица без съгласието на потребителя. Нашите служители, подизпълнители и контрагенти осъзнават напълно това свое задължение и много строго се придържат към него.