За шефа – само добри и хубави неща

За шефа
(само добри и хубави неща)

В тази публикация ще прочетете интересни факти за създателя на „УайзМанКАкс“ ЕООД (т.е. за собственика и Управителя/Администратора) на сайта.

Моята мисия, моите мечти и моите идеали (ценностна система).

За шефа - само добри и хубави неща - when your Boss is wrong - w-clown nose

За шефа – само добри и хубави неща – Шефът е… Клоун 🙂

0. Кой съм аз?

Моето артистично име (псевдоним) е WiseMan CAx ©, но истинското ми име е Добромир Петров Петров. Приятелите ме наричат „Добри“. За всички останали съм „дипломиран инженер Петров“…

Аз съм много нестандартно скроена личност – „Личност 80/20“.

Нормалните хора работят за нормална заплата, на нормално време и мечтаят за нормална отпуска. Аз съм… „неНормален“. Работя на неНормирано работно време, получавам неНормирана (т.е. свободна) заплата и не ми е мъчно за отпуската през месец Август. Нормалните хора често ме мислят за „Луд на куб„, но аз нямам ангажимент да им обяснявам, че не съм длъжен да бъда „Нормален“ човек. Айнщайн не е бил нормален, а гений. (Алън) Тюринг – също. (Джон) Атанасов, (Исак) Нютон, (Чарлз) Дарвин, Лайбниц, Питагор и Архимед също не са били нормални хора. 🙂

1. От къде съм?

Роден съм в столицата на България т.е. в гр. София на 12.октомври.1975 г.

По зодия и по асцедент съм везни във везни. Според един друг, нетрадиционен зодиак, съм „Бял люляк“. Люлякът е храст, който достига размерите на едно дърво, но трябва клоните му периодично да се чупят. Тогава и само тогава Люлякът цъфти.

Любимият ми град е град Пловдив, а най-романтичното място е мостът на влюбените на гребната база, в същия този град.

2. Какво е моето образование?

Започвам с Уеб опита: Моите АйТи (PHP) умения.

През 2001 г. завърших Техническия Университет в гр. Пловдив като (дипломиран) инженер-магистър по специалността „Автоматика и Системотехника“ във факултета по специална подготовка (ФСП). Това бе гражданска специалност за военната промишленост.

Автоматиката е дете на Кибернетиката (същата специалност като Джон Атанасов – създателят на… цифровия компютър) и родител на Мехатрониката (изкуственият интелект т.е. софтуер „съживява“ изкуствения хардуер). Тук е мястото да кажа, че висшата математика и алкохолът никога не прощават и винаги си казват тежката дума.

Накратко: Луд на куб… в положителния смисъл на понятието!!!

В казармата служих в КЕЧ-а т.е. в така наречените специални (т.е. секретни) „Кралски Елитни Части„.