Най-новото в екипа на WiseManCax Ltd!

Най-новото в екипа на
„УайзМанКАкс“ ЕООД

Технически сътрудник - Александра Христова

Александра Христова – Технически сътрудник

Здравейте, приятели.

Аз съм Александра Христова и съм Технически сътрудник в „УайзМанКАкс“ ЕООД.

С „УайзМанКАкс“ ЕООД се запознах абсолютно случайно – не с фирмата, а с Добромир Петров.

Освен всичко друго аз съм и фрийлансър още, така че ако ви потрябва статия или искате превод от английски на български и обратно ме потърсете. Ако погледнете версията на английски език на сайта – да знаете, че преводът е мой, по друг начин казано мое произведение.

Преди да започна като Технически сътрудник се лутах много години из хиляди интервюта за работа, обикаляйки цяла София. Няма да споменавам за опита ми да бъда сътрудник-продажби във фирма за недвижими имоти или офис администратор в учебен център. Официално съм част от „УайзМанКАкс“ ЕООД от 01.ноември.2017-та.

Аз съм икономист и инженер по образование.Машиностроене в България няма, затова се ориентирах към икономиката. Моята бакалавърска степен е Машиностроене и уредостроене. Магистър съм по Публична администрация. Това е наистина голяма предизвикателство за мен самата – да бъда част от „УайзМанКАкс“ ЕООД. Благодаря на Добромир Петров, ще помагам където и с каквото мога. Надявам се, че ще успея да спомогна за доброто развитие на „УайзМанКАкс“ ЕООД. Можете да се свържете с мен и на имейл technical-assistant@wisemancax.com.