За нас

За нас
Кои сме ние и каква е нашата мисия.

УайзМанКАкс Лого

УайзМанКАкс Лого

Нашият девиз е:

Ние предоставяме:
1. Качествен Уеб софтуер;
2. Качествено и достъпно компютърно подпомогнато обучение за всички желаещи, които искат да станат част от IT индустрията.

За нас – Кои сме ние?!?

„УайзМанКАкс“ © ЕООД (WiseManCAx © LTD) е IT фирма, която се занимава с програмиране (на PHP, HTML/CSS/JS и други програмни езици), изграждане и поддръжка на сайтове с CMS (WordPress и други системи), Frameworks, CMF (Content Management Framework) и ВидеоОбучения (онлайн курсове).

Тук е мястото, където трябва да Ви съобщим, че „УайзМанКАкс“ © ЕООД е фирма, която има за цел в един (хубав, топъл и слънчев) ден да обхване целия спектър от всички възможни видове стоки и услуги свързани с IT индустрията. Също така трябва да знаете, че екипът на фирмата обича да прави нещата по много различен и нетрадиционен начин. Преди да бъде създаден този сайт, бе направен изключително обширен онлайн маркетинг на всички други сайтове, за които се досетихме, че са ни конкуренти. Крайният резултат е, че така се сдобихме с много (ужасТно много) опит. Именно този опит сега го трансформираме и прилагаме за да сме „Вайръл“ иновативни и успешни и да Ви предоставим изключителн качествени продукти и услуги.

Ще се радваме да се свържете с нас, като желателно е това да е чрез имейл, за да споделите Вашето потребителско мнение за очакванията Ви и усещането Ви, което сте придобили за „УайзМанКАкс“ © ЕООД!

About my self:

Данни за контакт:

0. Наименование: УайзМанКАкс“ © ЕООД. Булстат: BG203939694
Фирмата е регистриран администратор на лични данни.

1. Фирмен адрес:
обл. София-град,
гр. София,
П.К. 1574,
ж.к. „Слатина“,
ул. „Слатинска река“,
бл. 10А

2. Имейли за връзка:
sales@wisemancax.com – отдел „Продажби и промоции“ – информация за всички видове продукти/услуги.
support@wisemancax.com – отдел „Съпорт“ – информация за техническа поддръжка на (закупени) продукти/услуги.
lessons@wisemancax.com – отдел „Обучение/Образование“ – информация за онлайн модулите/курсовете.
info@wisemancax.com – отдел „Events“ – информация за предстоящи и настоящи събития.
jobs@wisemancax.com – отдел „Jobs“ – за кандидатстване за работа.

След като изпратите Вашето запитване, наш служител ще го разгледа и ще Ви отговори, писмено и подробно, най-късно до 5 работни дни. Препоръчително е, когато ни пишете, да прикачите (един или повече) файл, който да дава точна и ясна представа за това каква е целта на Вашето запитване.

Table of contents: