Да се запознаем с BitBucket!

Да се запознаем с BitBucket!
Основни понятия.

BitBucket Pipelines

BitBucket Pipelines

1. Въведение:

BitBucket плъгин е проектиран за интеграция между BitBucket и Дженкинс. BitBucket е Git и е находчив начин за управление и сътрудничество чрез платформа, използвана от професионалните екипи за създаване, тестване и внедряване на качествен софтуер. BitBucket е същевременно и изходен код за приложения за разработка на проекти, които използват или Mercurial или Git системи. BitBucket ви позволява да съхранявате вече написаните сорс кодовете на сигурно място и ви улеснява да експериментирате с нови функции, без да се притеснявате за необратимо увреждане на вашата система.

Когато изполвате BitBucket вие подобрявате комуникациите и отчетността в целият ви екип. Използването на BitBucket ви спестява изпращането и четенето на стотици имейли дневно. Също така ви спестява още много часове ежедневна работа годишно. Данните се обновяват в реално време и автоматично. Версия 1.1.5 на BitBucket автоматично съхранява, всички използвани данни от първоначалната инсталация на софтуера. Той също така осигурява много ползи за професионалните разработчици за писането на качествен код. Той може да се използва като част от вашите сървъри или облачни решения (cloud). Интеграции с водещите приложения за бизнес, включително JIRA и HipChat позволяват на потребителите да работят ефективно и да видят как тяхната производителност се повишава.

2. Преглед на BitBucket функциите:


  • Git хостинг за съхранение.
  • Вградени дискусии.
  • Жира (JIRA) софтуер за интеграция.
  • Трето поколение интеграция.
  • Снипети (Snippets).

Фирмите имат различни нужди и изисквания и не всяко софтуерно решение може да бъде идеално в такава ситуация. Затова и BitBucket не е идеален за всякакви ситуации. Безсмислено е да се опитаме да намерим идеалния вид на софтуерен продукт, който отговаря на всички изисквания на бизнеса ни. Най-умно би било да се промени системата за вашите уникални нужди, нивото на квалификация на служителите, бюджета и други аспекти. Поради тези причини, не бързайте да плащате за добре известните водещи решения. Въпреки, че те могат да бъдат широко използвани, те може да не са идеалният избор за Вашия случай. Данните след това се представят в един лесен за възприемане форма, показваща колко хора са имали положителен и отрицателен опит с BitBucket.

3. Unito:

Това приложение е разработено от Unito. Unito автоматично синхронизира вашите проекти, и задачи чрез различните инструменти за управление на работата Ви. Сега можете безпроблемно да работите, без да изключвате приложението през цялото време. Бъдете по-продуктивни и подобрете максимално сътрудничество на вашия екип. BitBucket може да се синхронизира със задачите задавани от Асана.


  • Абонирайте се за пълната информация свързана с вашият Unito акаунт.
  • Уверете се, че имате акаунт в Асана.
  • Свържете Асана и BitBucket потребителските си акаунти.
  • Изберете кой BitBucket акаунт искате да синхронизирате.
  • Изберете кой Асана проект искате да синхронизирате.

Страници: 1 2