WordPress – Уърдпрес – най-известната система

WordPress –
най-известната система в България
и в цял свят

Wordpress - Онлайн магазин

WordPress – Онлайн магазин

1. Защо да имам WordPress сайт?

Независимо от причините поради, които искате да имате сайт, най-лесният и най-бързият начин е да използвате CMS системата WordPress. Чрез нея можете да споделите идеите и мечтите си, да създадете блог/влог, да имате онлайн магазин или чисто и просто да имате (сериозно) онлайн присъствие на фирмата си.

Фирми като CNN, Forbes, VW, Jay-Z, The New Your Times, Katy Perry и още над 500 големи фирми и компании използват WordPress за своя сайт.

2. Никакво програмиране!

Уърдпрес е система за управление на съдържанието (CMS т.е. Content Management System). Така вместо да се налага да знаете как се програмира, можете чисто и просто да въведете вашето съдържание и да поставите вашите снимки точно както го правите във Фейсбук.
Уърдпрес обаче е много повече от това! Можете да подредите снимките си в галерии, да имате контактна форма за запитване, да поставите реклама, да интегрирате социалните медии и още много други неща.

3. Как ще изглежда моя сайт?

WordPress има десетки хиляди фенове и последователи, които разработват качествени темплейти.
Темплейтите, наричани още теми са предимно с Адаптивен или Респонсив дизайн. Съвсем спокойно можете да сложите вашето лого, да си направите меню, да пишете и форматирате статии или да качвате снимки в категории и галерии.

Да (по)мислим преди да говорим - каква е цената на един истински сайт?

Знам какво си мислиш!
Искаш да имаш собствен сайт…

4. Колко ще ми струва да имам WordPress сайт?

Не е това, което си мислите…
Средната цена за изработка на един уебсайт е между 350 и 600 лева. В рамките на един месец.
За тази цена вие получавате индивидуално задание, което е съобразено с нуждите ви. Ще имате собствен домейн, споделен хостинг, платена тема, набор от подбрани плъгини и най-вече правилни настройки.
Нека да ви припомним, че WordPress е технология, която е използвана от 500+ много успешни фирми.
Ако имате предварително закупени домейн и/или хостинг, цената на изработката може да бъде и 400 лева.

Ако обаче искате да имате онлайн магазин с 5000+ артикула, SSL сертификат, качествен архив и качествен съпорт, то цената може да стане по-голяма от 2-3 хиляди лева. А времето за разработка да е 5-6 месеца.

5. Нека да започнем изработката на сайта ви.

5.1. Избор на домейн – В Америка има професия „Домейнер“.