След 150 години никой от нас няма да е жив – всичко, за което се борим в момента, ще бъде напълно забравено – Подчертайте думата “НАПЪЛНО”!

След 150 години…

След 150 години никой от нас, които четем този пост днес, няма да е жив. 70 процента до 100 процента от всичко, за което се борим в момента, ще бъде напълно забравено. Подчертайте думата, НАПЪЛНО.
Ако се върнем назад в паметта на 150 години преди нас, това ще бъде 1872 г., никой от тези, които са носили света на главите си тогава, не е жив днес. Почти всички ние, които четем това, ще ни е трудно да си представим нечие лице от онази епоха.

Спрете малко и си представете как някои от тях са предали роднините си и са ги продали като роби за парче огледало. Някои убиха членове на семейството само за парче земя или грудки ямс или каури или за щипка сол. Къде е ямсът, каури, огледалото или солта, с които се хвалеха? Сега може да ни звучи смешно, но ние, хората, сме толкова глупави понякога, особено когато става дума за пари, власт или опит да бъдем уместни.

След 150 години никой от нас няма да е жив - всичко, за което се борим в момента, ще бъде напълно забравено - Подчертайте думата: НАПЪЛНО
След 150 години никой от нас няма да е жив – всичко, за което се борим в момента, ще бъде напълно забравено – Подчертайте думата: НАПЪЛНО

Спомням си онези дни в моето средно училище, как някои хора се бориха и направиха толкова много невъобразими неща, само за да бъдат избрани имената им сред тези, които да станат училищни директори. Префекти на обикновени училища o! Но днес никой в това училище в момента не си спомня, че дори съм учил там, въпреки популярността ми тогава. Сега си представете какво се случва след 150 години!

Дори когато твърдите, че ерата на интернет ще запази паметта ви, вземете Майкъл Джексън за пример. Майкъл Джексън почина през 2009 г., само преди 13 години. Представете си какво влияние имаше Майкъл Джексън по целия свят, когато беше жив. Колко млади хора днес го помнят със страхопочитание, тоест дали изобщо го познават? След 150 години името му, когато се спомене, няма да бие камбана на много хора.

Нека по-спокойно живеем, никой няма да излезе жив от този свят… Земята, за която се биете и сте готови да убивате, някой е напуснал тази земя, човекът е мъртъв, гнил и забравен. Това ще бъде и вашата съдба. След 150 години нито едно от превозните средства или телефоните, които използваме днес, за да се хвалим, няма да бъде актуално. Бико, успокой живота!

Нека любовта води. Нека бъдем искрено щастливи един за друг. Без злоба, без злословие. Без ревност. Без сравнение. Животът не е състезание. В края на деня всички ще преминем от другата страна. Въпросът е само кой ще стигне пръв, но със сигурност всички ще отидем там някой ден.

Благословена седмица 👍

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights