Жив пример си как “НЯМА лоша Реклама” – Бургери, МакДоналдс и Недвижими имоти

Жив пример си как “НЯМА лоша Реклама”! Как да се излагаш качествено и да печелиш ПАРИ. 🤣

Бургери? Здравословна храна? МакДоналдс и Недвижими имоти?

Димитър Калайджиев от Building Box (Билдинг Бокс) обяснява за “няколко секунди” смисъла на живота и как се става финансово успешен т.е. каква е цената, която плаща за да е предприемач в България.

Като човек с богат жизнен опит в Строителството и “предател” търсещ как да се откаже от “Българското Гражданство” споделям, че НЕ харесвам хората като Юли Тонкин и “другия” по-по-най-известен брокер в България. Не харесвам техният начин на мислене, поведение, хранене и че “Моралът НЯМА значение“. (Неморалността е опозицията на моралното поведение.)

Ако бъдем честни и откровени това са хора даващи пример как може не само да се прави успешен бизнес в България, но дори и да станещ Милионер. Но също така това са хора, които НЯКАМ си са “ОК” с това, че “РБ” от “Република за Брилянти” се превърна в “Република за Банани”. НЯКАК си това НЕ са хората, които оценяват хората “движещи” модерните икономики. Някога (в Индустриалната Епоха) софтуера, хардуера и хората посветили се на “точните” науки цената на труда им бе “жълти стотинки”. В епохата на Умниите Машини НЯКАК си НЕ е много умно да използваш смартфона си на “улицата” за да се покажеш като истински цивилизован бизнесмен. НЯКАК си!!! Това е моето лично мнение. Това е моята Гражданска Позиция за това как трябва да се случват нещата в една държава и защО не мисля да се “завърна” в България.

Бургерите, баничките с боза и кафето са “ежедневие”. Не са нещо повече от “консумативи”. Не са повод за “Снимка на Деня” или “Мисъл на Деня“. Подобни “реклами” са като да играеш с белязани карти.

А ето ви пример за една качествена реклама: Building Your Business Using Social Media Is Not What It Used To Be.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights