Станислав Цанов представи Планът: “Създай TikTok ИДИОТ-4Е” /с Чеченеца/

Станислав Цанов представи Планът: “Създай TikTok ИДИОТ-4Е” /с Чеченеца/

НЕ харесвам Станислав Цанов и неговия Ютуб канал “Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ”.

Но… в качеството си на “Джурналист” идеално “Джурка” българския “цирк”.

1. Обичайте България!

2. Обичайте ЕС!

3. Обичайте Земята и НЕбългарите…

А ето моят коментар по темата:

В Китай (по неофициални данни) има “1 милиард” от така наречените “плоскоземци” – хора, които още живеят в “пещери” и мислят, че земята е “плоска”. Има (с 92% точност) 1 милион “излишни” милионерки т.е. високообразовани бизнес дами, които НИКОГА няма да се оженят и да имат свои деца. Защото Китай е “патриархален” и не толерира “жена” да командва.

А това са “неща”, които са меко казано “тотално дебилизиращи” и НЯМА как “държава с 4 пъти по-голямо население да победи САЩ.

Да, в САЩ, в ЕС и дори в България си има “психично” болни и “герои”, но те не решават съдбините на народа си (или на нацията си).

Джеки Чан си е Джеки Чан, но децата му НЯМА да са като него – по-скоро и те са дебилни…

Казано по друг начин: Станислав Цанов (чисто и просто) представи (за пореден път) Планът… Идеята за това как “Небето се Сгромолясва”… но това е само за Кокошките! Орелът си е орел и не се притеснява от Пандата!

Видеото на Станислав Цанов е “По образ и Подобие” на “това”, което е “правил” в “Държавата днес” на АЛФА Тв. Сещам се за “Болен Лидеров” – Хем е Болен, Хем е Лидер по “партизанщина”. Да не кажа “по дебилизъм”.

Както и да е! Няма Нищо Ново под Слънцето!!!

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights