Бог, Библията и историята на Петра – Трансжената, осъдила България в Страсбург

Бог, Библията и историята на Петра – Трансжената, осъдила България в Страсбург.

Библията е книга на Бог, но тя разказва предимно за Християнския Бог.

Библията разказва за съществуването на много други богове. Като пример е завръщането на Мойсей от планината Синай. Той тогава заварва хората да се молят на друг Богг.

Библията НЕ е книга на математиката, макар че е Книга на Истината! Да, точно така! Математиката НЕ е само Алгебра, а алгебрата НЕ е само и единствено Линейна алгебра!!!

Библията е книга, която трябва да се чете от 5-годишни деца и поради тази причина НЕ трябва да съдържа “грозната истина”, която ще ги уплаши до степен на загуба на психичното им Здраве.

В този ред на мисли – Няма и никога НЕ е имало една единствена НОРМАлност!

Имало е дни в които е било нормално бащата да спи с дъщеря си и майката да спи със сина си. Дни в които е било нормално дъщерята и майката да забременеят и то много пъти от своя по-по-най-близък роднина.

Било е НОРМАлно да се плаща със Сол! В английския език думата “заплата” идва от думата “сол”. И по времето на Исус Христос част от запалтата на войниците е давана в сол и подправки! Тежко и Горко на този войник, който не успее в мокрите дни да опази солта, защото НЕ я е съхранявал правилно.

Било е норнално мъжете да носят рокли и поли – панталоните и чорапите са “едва на няколко” столетия.

Било е нормално… лекарите да те заразят с една болест за да те излекуват от друга болест! Защото са имали “лекарства за болестта с която ще те заразят! И много хора са умирали от изтощение – дори и в днешни дни е трудно на човешкия организъм да се бори едновременно с две болести.

В Bulgaria ON AIR за пръв път говори трансжената, която осъди България в Страсбург, заради съдебен отказ полът и имената ѝ да бъдат променени в личните ѝ документи.

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева!!!

Защото българското законодателство трябва да следва Европейското! И, да, тя е жертва. А на който не му харесва Европейското… може да отиде в Азия или Африка. 🤭

Може да отиде и в Северна Америка (САЩ).

И да НЕ забравяме: Комунизмът е НЕдоносче!!!

Такива хора (като Петра) НЕ трябва да бъдат в психиатрията. По времето на Комунизма България беше Затвор и тези хора са отивали в лагерите Белене и Скравена. Това е едно от 26-те Национални Предателства на Комунизма в България! А заради прокарване на “комунистически идеи” Чарли Чаплин е Персона НОН Грата в целия капиталистически свят! Не само, че не може да се “завърне” в САЩ, а дори НЕ може да отиде като турист в нито една друга капиталистическа държава. Гробът му е опозорен от българин.

О, българинино, гордееш ли се с Престъпленията на Комунизма?!?

А ето и още истории за Известни трансджендъри:
1. Дани Лазарова.
2. Емили Йорданова.
3. Тони и Валан.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights