Да ДРЪЗНЕШ или да не ДРЪЗНЕШ… да станеш БИЗНЕСМЕН от ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ??? (част 2)

Да ДРЪЗНЕШ или да не ДРЪЗНЕШ… да станеш БИЗНЕСМЕН от ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ??? (част 2)

WiseMan CAx – 2012-08-18 – Plovdiv, Bulgaria

О, Да!!! Това е на повече от 10 години.

По “онова” време беше забранено да се говори за силата на мисълта и че Човек е създаден да твори, но на книжния пазар навлизаха книги като “Метода Силва” от Хосе Силва и “Богатство и Успех за една година” от Наполеон Хил.

Така забелязах, че мозъкът създава електромагнитна сила. Сила, която привлича едни или други събития. Знаете ли, СъдБата на човека не е еднократно предопределена. Имаме право подобно на Нео от “Матрицата” да избираме кои събития да привлечем, през кои врати да минем и в крайна сметка как да се реализираме щастливи в живота.

Обаче всичко зависи от подготовката. Няма ли я, то загубата ни е в кърпа вързана. Законите на БИЗНЕСа са като законите на Семейството, като законите на Природата и въобще като всички други закони. Те са за да се изучат прилежно и да се прилагат методично!

В главата ми бушуваха въпроси от рода:
1. Ти си умен, но някой научи ли те да се възползвам БлагоРаЗумно от труда си?
2. Тесла е измислил какво ли не, но славата на успех я ожъна Едисон. ЗАЩО стана така?
3. Има ли (об)учители и съответна литература по която да се подготвиш за истинския щастлив и осъзнат живот?

ДА! ДА! ДА! Има отговори на всички въпроси. На абсолютно всички въпроси. Дори и на глупавите, но отговорите им не са “смарт”, а “крейзи”.

И така стана, че бях приет да уча в елитния за времето си техникум по електротехника и елекроника. Да изучавам прилежно законите на електромагнетизма, без да се докосвам до психо-моралната част на същността. С нея се заех няколко години по-късно, но сега когато зная за истинската същност на любовта, на волята, на мисълта… ги впрягам да работят по истинските космически и природни закони, а не според това какво на мен ми се иска да бъде.

Да! Не според моята воля, а според Космическата или както обичам да казвам според Божията воля. Тук нека да уточня, че азЕ не съм буквалист. Често ще си играя с думите. Ще говоря “образно”, а не “красноречиво”. Ще ви показвам как да мислите и да поемата отговорност, без да се чувствам виновен, че това изисква много усилия от ваша страна.

Щом сте решили да бъдете истински Бизнесмени и истински родители в семействата си то вие знаете, че изпотяването е най-малката подробност от цялата същност. Ще трябва да се въоръжите с няколко тетрадки, няколко химикала, но без червен цвят и още няколко други пособия като примерно “Саентифик” калкулатор.

Да ДРЪЗНЕШ или Да НЕ ДРЪЗНЕШ да станеш БИЗНЕСМЕН от ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ - част 002
Да ДРЪЗНЕШ или Да НЕ ДРЪЗНЕШ да станеш БИЗНЕСМЕН от ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ – част 002
Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights