Индикации за Политическа Шизофрения: Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

Против Президент РАДЕВ:
Tania Karaianidu shared a post (Kostadin Damqnov)

Индикации за Политическа Шизофрения: Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

👺 Не е помощ, а мародерство – Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

😡 Националното ръководство на Консервативно обединение на десницата е възмутено от поредните разкрития за таен политически живот в България и за управляващи, които официално замениха демокрацията в България с лъжа. Поредната лъжа в България беше разобличена от публикация в западна медия. Докато свободният свят се мобилизира да помогне на вероломно нападнатата от Путин Украйна , български управленци са осигурили пазар и огромни печалби за оръжейни фирми на ДС и руска петролна компания. Действията им са били тайни, защото българските политици са действали меркантилно и непочтенно и с решенията си са осигурили огромни печалби за частни, фирмени интереси. Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

🤡 Същите тези политици не положиха усилия да защитят националното достойнство на България и да я подредят до държавите, застанали решително срещу агресора и подкрепили правото на УКрайна да отстоява независимостта си. Напротив с нерешителното и двусмисленото си публично поведение допуснаха българското общество да бъде безнаказано манипулирано от руски враждебни сайтове, които наложиха впечатлението, че българите не са солидарни със свободния свят.

👉 Няма по-голямо политическо престъпление от това да използваш властта си, за да унижиш собствените си граждани, превръщайки ги в европейски аутсайдери и едновременно с това задкулисно да прокарваш частни търговски интереси и да лобираш за печалбите на чуждестранна вражеска петролна кампания. Точно това направи правителството на ПП, БСП, ДБ, ИТН и вдъхновителя на коалицията им, президента Румен Радев.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights