Компютри и Роботи ще се изсмеят в лицето на Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров

Компютри и Роботи ще се изсмеят в лицето на Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров

Компютрите НЕ са Компоти!

Знаете ли какво е “Примитивна личност“? А знаете ли какво е “Щастлив Технологичен Динозавър”?

Психото Гълобова и Криминалния Тодоров определено НЕ са Примитивни, но са ПроЗти и НЕ са способни да разбират и осмислят как аджеба воистина изкуствения интелект помага на специалистите като тях!

Жал ми е че тези “НОРМАлни” същества НЕ са способни да се сработят с Инженерите… и даже ги обиждат на “мързеливи” и “параноични”…

Да! Жално ми е че Лондонската Ябълка НЯМА да им помогне да преосмислят и НОРМАлизират поведението на Исак Нютон, Алберт Айнщайн и дори на Илон Мъск.

Жално и БЕЗрадостно ми е че “Моята” НОРМАлност пенсионира “тяхната” НОРМАлност, но товА се случвА вече повече от 230 години. И акУ тези “НОРМАлни” същества едва сега “виждат” това… определено са си “Щастлив Технологичен Динозавър”. Болестта НЕ се Лекува.

Машините “крадат” работните места на “НЕграмотните”.

Компютрите “победиха”!

Още през 1998-ма година Бил Гейтс съобщи за “Проблем 2000”. Още тогава се знаеше и разбираше за силата на Технологиите и “НЕвидимия” интелект. Защото роботът е човекоподобна разновидност на ботовете и ко-ботовете.

Компютри се смеят на Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров
Компютри се смеят на Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров

Добре Дошли в Моята НОРМАлност!

Българското семейство, за мое огромно съжаление, е НЕфункционално Семейство, а Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров се провалиха с “превключването” от “Старата” Технологична Ера в “Новата” Технологична Ера. Защото са Идеални, БЕЗгрешни и Бог е Българин! Защото “в Ефир” знаят и използват РИТОРИКАта, но това определено НЕ е истинската Логика (математика). Защото само със “Синус, Косинус и Фсичко останало в математиката е Глупости” не се прави истинска Психо НАУКА.

Мдааа…

Компютрите и Роботите ВЕЧЕ се смеят на Цветеслава Гълъбова и Тодор Тодоров!

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights