Миролюба Бенатова за Иван Владимиров – Нав: Грозната Истина за Действителността

Миролюба Бенатова за Иван Владимиров – Нав: Грозната Истина за Действителността

Журналистката Бенатова, която “до вчера” бе “Социална Кукувица” и попадаща в групата на “Мисирките” си мисли, че знае и разбира всичко! Да, тя е от тези, които са вечно Идеални и БЕЗгрешни.

За съжаление Бенатова НЕ разбира от “ремонти” и 3D “конструиране” и освен да “създава” гореща новина НЕ е способна да разбира и оценява създаването на истинска модерна икономика.

Миролюба Бенатова
Миролюба Бенатова

За съжаление Грозната Истина за Действителността е, че Двама мъже са си “мерили” нещо, което “има значение” и в такива случаи нито една институция НЕ може да помогне!

Не може да поставиш по двама полицая и двама лекари до всеки самозабравил се психолог или “американец” само защото ОБСЕБВА съседа си!

Да, точно така: убитият Иван Владимиров е обсебвал убиеца си! Клеветил го е, уронвал е честта и достойнството му и го е РАЗБОЛЯВАЛ с думите си!

Иван Владимиров - Нав: Грозната Истина за Действителността - Утопичен Психо - Грозната Истина за Действителността
Иван Владимиров – Нав: Грозната Истина за Действителността – Утопичен Психо – Грозната Истина за Действителността

И разбира се… ожънал е това, което е посял!

Един утопичен хАмериканец, забравил, че Англо-Саксонските държави първо са Християнски и после са Научни е решил, че знае и разбира от всичко и може да “поставя намекващи диагнози” на невинни жертви… докато не ги препрограмира да извършат престъпление.

ДжурналисткатЪ Бенатова, която е с индикации за “Стар Корумпиран Кадър” никога НЯМА да си признае собствените си грешки и да има истинско европейско мислене и поведение.

Да, точно така: Бенатова е живо доказателство защо “РБ” от “Разработваме Брилянти” се превърна в “Работим за Банани“.

Грозната Истина за Действителността е, че един Утопичен Психо обсебва “убиеца” си. Един НОРМАлен човек е попаднал в Цайт Нот и е извършил престъпление като единствения начин да се освободи от Крадеца на Щастие

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights