Има цяло поколение в Политическата система и Всички други системи с еднопосочен билет!!!

Има цяло поколение в Политическата система и Всички други системи с еднопосочен билет!!!

WiseManCAx към Явор Божанков:
Не! Грешиш! Има МНОГО поколения, които трябва да си отидат с “еднопосочен билет”. НЕ са само политиците! Добави към списъка:
1. Психарка №1 на България т.е. Д-р Цветеслава Гълъбова. ЗащотО НОРМАлен човек НЯМА да ни обяснява как сме произлезли от животните, в частност от Маймуните.
2. Журналисти като Мартин Карбовски – внуците на бай Ганьо ни излагат НЕ само в Европа, но дори и на Марс.
3. Всеки, който си мисли, че с ракийка и със салатка може да прави Икономика! Точно така! Всеки, който НЕ може да разбере ЗАЩО програмистите са хем мързеливи, хем получават НЯКОЛКО пъти по-големи заплати от Хамалите!!!

Отговорът ми е публикуван ето тук:

ЗащО?!?

Защо мисля така?…

1. Защото е характерно за българина е да избягва поемане и носене на отговорност! Ако може някой друг (винаги) да е виновен, но той да прибере парите и славата за свършената работа. Такова е НОРМАлното мислене на много бг-поколения и ТОВА… за съжаление… НЕ вярвам да може да се промени. В XXI век сме, а един НОРМАлен (собствен) сайт НЕ може да си направи!
2. Защото на Теория българина е Идеален и Безгрешен, но на Практика не може да си заслужи Честно и Достойно дори ДВОЙКАта. Винаги използва риториката като логика, вместо да положи елементарни усилия ЛОГИКАТА да стъпва на Математиката.
3. Защото, когато Психарка №1 на България т.е. Д-р Цветеслава Гълъбова защитава приятеля си извършил анти-социално поведение като геройство… ти става ясно защО Комунизмът е НЕдоносче!!!

Гледайте цялото интервю в БНР при Лора Търколева в предаването “Преди всички” може да слушате тук. (По публикацията е работила: Яна Боянова)

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights