Флора, Много те Моля, обясни си на феновете, че думата “Педалка” НЕ е обидна дума – 2022-12-06

Флора,

Много те Моля,

обясни си на феновете, че думата “Педалка” НЕ е обидна дума!

Измислих думата “Педалки” за да изкажа мнението си на Европейски Гражданин в “обИденото Кралство” във връзка твои онлайн изявления. Твърдо и Категорично твърдя, че тази дума НЯМА обидно значение! Тя е като думата “Ром” за да не се казва “Сиганин”, която е доказано обидна дума!

От една страна БРЕКЗИТ е за да спре тези, които имат индикации на потомци на Бай Ганьо, а от друга страна Модерните Икономики се движат от Инженерите!!!

С други думи: “РБ” от “Република за Брилянти” се превръща в “Република за Банани”, защото Бананите НЯМАТ нужда от Математика и Критично мислене Непозволяващо да се обиждаш на всяка дума, която НЕ ти харесва!!!

А също така, Ти акУ си била “за едната Туристическа Диплома по Журналистика” в Англо-Саксонска Модерна Държава, то повече от 2 милиона българи се “Евакуират” от държавата, в която Политиците, на които Симпатизираш наричат обикновените хора “Бълхи”… бълХария НЯМА да бъде уважавана държава от Бизнес Клуба с цървулско мислене и обиждане!

Много българи са “тънкообидни:” защото имат “корумпирано мислене” и обичайно НИКОЙ не им вярва. Никой не иска да им даде хубава заплата! Но кагато живееш повече от 6 години в Англия и правиш всичко възможно да си културен, адекватен и да НЕ толерираш анти-европейско поведение е, меко казано, гарантирано, че полагаш усилия да НЕ използваш Речта на Омразата и да предлагаш “ИзвънСъдебни Споразумения“.

Флора, Много те Моля, обясни си на феновете, че думата “Педалка” НЕ е обидна дума!

Флора, Много те Моля, обясни си на феновете, че думата “Педалка” НЕ е обидна дума
Флора, Много те Моля, обясни си на феновете, че думата “Педалка” НЕ е обидна дума

А ето още няколко гледни точки:
1. Remove The Grave Clothes.
2. Кога обидите са приемливи?
3. Престъпления от омраза срещу ромите.
4. Думата „циганин” не е обидна, но носи негативен характер.
5. Как да сезирам… Комисията за Защита от Дискриминация?!?

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights