Мисли за Мотивация – Позитивни и Вдъхновяващи цитати

Мисли за Мотивация – Позитивни и Вдъхновяващи цитати

001. Животът е твой. Той е единствен и е най-великият дар, който получаваш.

002. Ти получаваш тяло. Може да ти хареса, може и да не ти хареса. Но това е единственото, което ще бъде на твое разположение до края на дните ти.

003. Ти ще учиш в училище, наречено Живот на планетата Земя. Всеки човек и всяко събитие ще бъдат твои Универсални учители.

004. Няма грешки – само уроци. Провалите ще са неизменна част от успеха. Жертви няма – само ученици.

005. Уроците ще се повтарят в най-различни форми, докато не бъдат усвоени напълно. Ако не усвоиш лесните уроци, те ще станат по-трудни. Когато ги усвоиш ще преминеш към следващите уроци.

006. Външните проблеми ще са точно отражение на твоето вътрешно състояние. Ако промениш своя вътрешен свят, и външният свят ще се промени за теб. Болката е метод, който Вселената използва, за да привлече вниманието ти.

007. Ще разбереш дали един урок е усвоен, когато твоето поведение се промени. Мъдростта се постига с практика.

008. Няма по-добро място от “Тук”. “Там” с нищо не е по-добро от “Тук”. Когато твоето “Там” стане “Тук”, ти ще получиш друго “Там”, което отново ще ти се струва по-добро от “Тук”.

009. Хората около теб са твое отражение. Ти не можеш да обичаш или мразиш това, което е в другите, ако то не отразява твоите собствени качества.

010. Животът ти дава рамката, но картината рисуваш ти. Ако не носиш отговорност за нарисуваното, вместо теб ще го рисува някой друг.

011. Ще получиш всичко, което поискаш. И подсъзнателно ще определиш точно колко енергия за кое да изразходваш и какви хора да привлечеш към себе си. Следователно, единственият правилен начин да определиш какво искаш, е да погледнеш това, което вече имаш.

012. При определянето на “правилно” и “неправилно”, моралът е лош помощник. Прави най-доброто от възможното.

013. Всички отговори се намират в теб. Ти знаеш повече отколкото е написано в книгите. Всичко, което трябва да направиш, е да погледнеш в себе си, да се вслушаш в себе си и да се довериш на себе си.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights