Утопичен Психо – Иван ВЛАДИМИРОВ – НАВ – Утопичен Психо – Моля, не стреляйте по психолога, той толкова си може!!!

Утопичен Психо – Иван ВЛАДИМИРОВ – НАВ – Моля, не стреляйте по психолога, той толкова си може!!!

Да!

Точно така!

Иван ВЛАДИМИРОВ – НАВ е един самозабравил се Утопичен Психо!!!

Моля, не стреляйте по психолога, той толкова си може!!!

Можеше ли да бъде предотвратено убийството?

Какво му е на българския психолог? 🤔 🤫 🙈

Българският Психо(лог) винаги е Идеален и БЕЗгрешен! Винаги знае Истината, Истината и само Истината! Той никога НЕ се извинява – защото НЯМА за какво да се извини. НИКОГА не е тъжен, гневен, с финансови проблеми и/или със скъсани дънки.

Дълбок Поклон пред Нейно Величество Смъртта!

Поклон пред Живота и Радостта.

Двама мъже, в продължение на десетилетия (поне 30 години), си доказват един на друг “Кой е по-голям мъж” от другия. Обясняват си “кой е по-НОРМАлен” и “Кой е по-луд от другия”. Единият започва да използава думите си като оръжие… докато… другият вади истинското оръжие… и го застрелва.

Истинската Психо-Логия е “Наука за Душата” и в никакъв случай НЕ е Наука по Красиво ПсевдоМъдруване т.е. Риторика. Да се смееш НЕ означава ,че си НОРМАлен и да си агресивен НЕ означава, че си психично болен.

Тази смърт е Никому НЕнужна или по-точно показва колко много са проблемите в полицията, психиатрията, българското общество и т.н.

Защо “Утопичен Психо”? Защото товА не е мислене и поведение на европейски гражданин! Това не е мислене и поведение на истински християнин. Това е мислене и поведение на човек, който е създал “своя собствена” религия и се е опитал да “евангелизира” убиеца си. Еми… смъртта му е доказателство, че… Утопичен Психо.

Утопичен Психо - Words can Heal, Sick or Kill
Words can Heal, Sick or Kill

Боли, не боли, това е истината.

Истината е, че българите не знаят как да подават жалби, нотариални покани и да имат истинско активно гражданско мислене и поведение.

Истината е, че щом си “психолог” значи си “завинаги” нормален и може да късаш нервите на “лудия” докато “не му гръмнат бушоните

Убиецът Румен Тончев е обвинен в умишлено убийство.

1 thought on “Утопичен Психо – Иван ВЛАДИМИРОВ – НАВ – Утопичен Психо – Моля, не стреляйте по психолога, той толкова си може!!!”

Comments are closed.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights