ЩЕ ТЕ НАРИЧАТ “ЛУД” – Силвия Найчева

ЩЕ ТЕ НАРИЧАТ “ЛУД”!!!

Защото си РОДен с дарбата да виждаш нещата различно и това ги плаши.. както се плаши дяволът от тамян.

Ще те наричат “Интензивен”, защото си РОДен със смелостта да си позволиш да живееш и да чувстваш всичко това пълноценно и това наистина ги плаши.

Ще те наричат “Егоистичен”, защото си разбрал, че си най-важното нещо в живота си и това не им носи полза.

Ще те наричат “Конспиратор”, защото си видял контрола и манипулацията, които Матрицата се опитва да извършва върху нас и това не им харесва.

Ще ви наричат “Странен”, защото не правите същите неща като Аналоговите Гении т.е. защото сте се създали собствената си реалност.

Ще ви наричат “Абсурден”, защото имате различни (религиозни, политически, технологични и други видове) вярвания, отколкото са ни внушавали от години.

Ще ви наричат “Опасен”, защото не спазвате установените “правила”, “норми” и “разпоредби”, защото сами създавате Бъдещето като сбъдвате мечтите си.

Ще те наричат “Заблуден”, защото знаеш, че живеем във вселена с безкрайни възможности (т.е. Сингулярност) и всичко е възможно, ако истински вярваш.

Ще те Етикетират по много различни начини, с много преценки, дълго време, но ти остани твърд в желанията си и бъди верен на Същността си, защото накрая ще дойдат да те търсят за това, което предаваш, за това, което разпространяваш, за това, което си, за твоята магия.

НЕ се оставяй да бъдеш пренесен в тяхна територия! Създавай/Реализирай своята собствена мечта. Довери на “вътрешната” си Мъдрост т.е Интуиция. Ако се съмняваш в нещо, изследвай го. Ако не си съгласен с идея/мнение, без значение повече, отколкото много хора вярват, търси своята истина, събуди се, за собствените си изводи и прояви истинското си Същество.”

Забележки:
– идеята е от стената на Силвия Найчева;
– текстът е редактиран и допълнен – преработен и творчески обогатен.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights