Инженер Петров за Кирил Вълчев (Скалата): В Библията НИЩО не е казано за СМАРТфоните (Отивай да Живееш в Пещерата, щом БУКВАЛНО ще тълкуваш Свещените Книги!!!)

Инженер Петров за Кирил Вълчев (Скалата): В Библията НИЩО не е казано за СМАРТфоните (Отивай да Живееш в Пещерата, щом БУКВАЛНО ще тълкуваш Свещените Книги!!!)

Има един “Свещеник” с име Кирил Вълчев, който е по-известен като “Скалата”, но е решил, че Книга на Книгите “може” да се чете “буквално”!

Да, дА,ама НЕ!!!

Библията е НАБОР от МНОГО свещени книги!!! НЕ е само и единствено “Стар” и “Нов” завет. Има Песни, Притчи, Апокрифни (забранени) книги. На всичкото отгоре има и изображения!

Свещените книги се четат със Сърцето. Изискват много размишляване и много анализиране! Изискват много математика, а ти “само си чул за Матрицата”. Ти си решил, че “може да ни обясниш” откъде изгрява Слънцето.

Статията е Мъниче!

Ако ти (Кирил Вълчев) обичаш да “четеш” и то с “ума” така наречената “съкратена” Библия, то това си е само и единствено “твой” проблем. Защото (да не ти казвам неуважителни думи), но твоята “вяра” е меко казано “секстанска”. Да. Точно така! Хората НЕ са ти длъжни точно от теб да изучават Книгите на Истината.

Ще ти го кажа по друг начин: Дори и Гален е направил много грешни заключения и нито един НОРМАлен човек не се “връзва” на тях. По същият начин Исус Христос НЕ е знаел нищо за Гравитацията и е имал изключително много заблуди!

Кирил Вълчев, щом ще четеш БУКВАЛНО Библията… Отивай да Живееш в Пещерата! СМАРТфоните в “твоята” християнска вяра са “Дяволско” изобретение и “Набожен” човек кат’ теб първо трябва да ги изхвърли, после да си посипе главата с пепел и накрая да отиде да живее в Пещера за да може “да яде само здравословна храна”.

Статията е Мъниче!

Забележки:

1. На българина ВИНАГИ някой му е изял супата с вилица. 🤣
(Винаги някой друг му е Виновен!)
2. Сатана чете Библията “Буквално”… Пази Боже Кирил Вълчев (Скалата) да ни просвещава как да живеем като (истински) Християни!
3. Бог НЕ е българин.

Shopping Basket
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights